Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Για τις μικρές πριγκίπισσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια δεν έχω...και δε πρόκειται να κάνω κιόλας, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο..
Δεν μπορώ λοιπόν να στολίσω τα παιδάκια μου με κορδέλες στα μαλλιά και λούλουδα!! Εχω όμως βαφτιστήρα ΘΕΑ, κούκλες ανιψιές, οπότε μικρό το κακό!!Έχω δλδ να στολίσω μικρές κυρίες!! Έχω και νύφες όμως!! Βέβαια!! Το μεγάλο μου το αγόρι αγαπάει!! Ναι, ναι, ναι, α γ α π α ε ι !!! Επομένως, μπορώ να φτιάξω στη μικρή ένα τέτοιο για να τη καλοπιάσω να φέρεται καλά στο βλαστάρι μου!! χεχεχε!! και για να της δείξω ότι θα πρέπει να είναι έξυπνη για να αντιλαμβάνεται, που την παίρνει να κάνει τσαχπινιές και που όχι!!! Σε μένα για παράδειγμα δεν περνάνε!! Η καλύτερη των πεθερών θα είμαι δεν το συζητάω!!χιχι!!

Λοιπόν: Χειροποίητη πλεκτή κορδέλα για τα μαλλιά, με χειροποίητο λουλουδάκι!! Όλο το απόγευμα έφτιαχνα λουλούδια!! Να δω τι θα τα κάνω...


3 σχόλια:

  1. χαχαχα!!!!! Όλες οι αγορομάνες τα ίδια λέμε...θα είμαστε οι καλύτερες!!! Για να δούμε τι νύφες θα μας κουβαλήσουν...κ τότε τα ξαναλέμε!!! Κ εγώ η καλύτερη θα είμαι!!!!
    Ωραιότατη η κορδελίτσα με το λουλούδι!!!!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσια να χαίρεστε τα αγόρια σας, όμως μην μου πείτε ότι σε όσες έχουν την τέχνη στα χέρια τους δεν λείπει πολλές φορές το κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gina, εμένα δε μου λείπει πάντως...αγόρια ήθελα... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή