Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Σκουφάκι με αυτάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Μπρρρρρρ!!!!!!! Έπιασε για τα καλά το κρύο εδώ στα νότια!!! Τζάκι ή ξυλόσομπα (κυρίως αυτές που ψήνουν και φαγάκι,  πσσσσσ!!!!!!), καφεδάκος, λαμπιόνια να αναβοσβήνουν στο δέντρο και ζουζούνια να παίζουν στο χαλί!! Απαραίτητη προϋπόθεση να μη ξυλοφορτώνονται..) Ωραίες στιγμές...

Για να βγείς όμως έξω - κυρίως το μικρό ευαίσθητο κεφαλάκι  -  θέλει κάτι για το κεφαλάκι!! Έφτιαξα ένα σκουφάκι με αυτάκια πολύ-πολύ ζεστό και χουχουλιάρικο!!

Σε αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, κανελλί , με ένα μπεζουλί κουμπί στη κορυφή και με ξύλινες χαντρούλες στα κοτσίδια!! Έχει πολύ πλάκα!!!



Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Βραχιολάκι / Γούρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι παρόμοιο με αυτό του αλπακά. Αυτό είναι ρόδι από ορείχαλκο με αμμοβολή, πάλι ''ανοιγμένο'' με χρώμα βιτρώ στο εσωτερικό, σκούρο πράσινο κορδόνι μακραμέ που δένει με πολύχρωμο σε τόνους πράσινου κρυσταλλάκι στο πλάι και με χαραγμένο το ''2013''!!! 



Σκουπόξυλο / Γούρι!!!!


Μπορεί να πήρε αρκετή ώρα αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε!!! Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει πολύ!!!

Πήρα ένα μίνι σκουπόξυλο, πέρασα μεταξωτό μπορντώ κορδόνι και εκεί κρέμασα ένα σπιτάκι απο αλπακά και χρώματα βιτρώ! Από το σπιτάκι με κερόνημα,  κρέμονται: καμπανούλες , χαντρούλες (κρυσταλλάκια, φεγγαρόπετρα και disco ball που λέω εγώ χαχαχα), ένα πέταλο από οξειδωμένο σφυρήλατο ορείχαλκο, ένα ρόδι από ορείχαλκο με αμμοβολή και ''ανοιγμένο'' να φαίνεται χρώμα βιτρώ, και ένα αστεράκι με αμμοβολή από ορείχαλκο!!



Να φιληθούμε κάτω απ' το γκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στεφάνι απο σύρμα, καλυμμένο με μεταξωτό κορδόνι, πέταλο απο αλπακά με πατίνα και γκι από ορείχαλκο, σφυρήλατο και με γέμισμα, χρώμα βιτρώ και κορνεόλια!



Ω 'Ελατο, ω  έλατο, μ' αρέσεις πως μ' αρέσεις!!!!!



Διακοσμητικό για το τραπέζι μου!! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να βγεί μεγαλύτερο....αλλά και έτσι μικρούλι είναι πάρα πολύ γλυκο!!

Χοντρό σύρμα αρζαντώ με αμμοβολή σε σχήμα έλατου! Έβαλα ένα αστέρι σφυρήλατο με αμμοβολή από ορείχαλκο , κορδελίτσες  απο μεταξωτό κορδόνι, οργάντζα και σατέν, και ημιπολύτιμους λίθους: χρυσόλιθοι, φεγγαρόπετρες, περίδοτο, κοράλλια , χαολίτες και αχάτες. 'Ολα μαζί περασμένα σε λεπτό σύρμα ορείχαλκου!!



Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γούρια - Κόσμημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βραχιολάκι και πάλι!!!!! Και το αγαπημένο μου!!!


Ρόδι απο αλπακά με αμμοβολή, ''ανοιγμένο'' με χρώμα βιτρώ, μακραμέ κορδόνι μπορντώ, χαραγμένο το ''2013'' ,  και πράσινο κρυσταλλάκι για το τελείωμα!!!  Πόσο περιμένω να αλλάξει ο χρόνος για να το στολιστώ!!!



Γούρια - Κόσμημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πάμε πάλι στα βραχιολάκια....

Ειδικά χτυπημένο οβάλ απο αλπακά με σύρμα από καπνισμένο ορείχαλκο για το ''13''!  Κυπαρισσί λεπτό δερματάκι με ασημί στοιχεία και κόκκινο μεγάλο κρυσταλλάκι στο κούμπωμα!!


Γούρια / Κόσμημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το λαιμό τώρα....

Δεντράκι απο αλπακά με αμμοβολή, σύρμα ορείχαλκου και σύρμα απο καπνισμένο ορείχαλκο, κοραλλάκια, ένα αστεράκι απο ορείχαλκο με αμμοβολή, περασμένο σε μεταξωτό μπορντώ κορδόνι, χαραγμένο το ''2013'' με κούμπωμα χειροποίητο  απο χοντρό σύρμα καπνισμένου ορείχαλκου!!



Γούρια - Κόσμημα!!!!!!!

Συνεχίζω με τα γούρια....

Σφυρήλατο πέταλο με οξείδωση , φιογκάκι απο κορδόνι για μακραμέ και  κοραλλάκια, κορδόνι μακραμέ και ένα μικρούλι δεντράκι απο αλπακά με αμμοβολή για κούμπωμα!! Βραχιολάκι, έτσι;


Γούρια - Κόσμημα!!

Έτοιμα και τα γούρια / κόσμημα για το καινούργιο χρόνο!!! Τα διακοσμητικά γούρια θα τα ξεκινήσω σήμερα!! Έτσι λέω δλδ..ααααααν προλάβω...

Γούρι βραχιολάκι με το ''13'' από αλπακά και ορείχαλκο με αμμοβολή, κορδονάκι για μακραμέ, ασημί στοιχεία και ένα μικρούλι αστεράκι από ορείχαλκο με αμμοβολή για κούμπωμα!